От името на членовете на мон платин и нашият екип тук, в София, бих искал да ви приветствам на нашия уебсайт!!!

Обслужване На Клиенти

Условия за ползване
Доставки се извършват на територията на цяла България.
Цената за доставка е включена в крайната стойност на вашата поръчка.
А тя е както следва:
За поръчки над 49.00лв, доставката е безплатна.
За поръчки до 48.99лв, цената на доставката е 5.0 лв
Сигурността на личните данни
Монплатин е въвела програма за сигурността на информацията, която съдържа административни, технически и физически контрол, които са предназначени да защитят Личната ви информация. Например, ние използваме стандартна за индустрията технология за криптиране, за да се гарантира сигурността на финансовата информация. Ако имате някакви въпроси относно сигурността на нашия уеб сайт, можете да се свържете с нас на office@monplatin.bg или +359 899 186 554.
Рекламации и замяна
Клиентът има право в срок от 7 работни дни, считано от получаването на стоката, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, да се откаже от покупката, като уведоми търговеца на e-mail: office@monplatin.bg, и да върне получената стока. В уведомлението за отказ клиентът задължително посочва банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него сума за стоката (без транспортните разходи).Правото на отказ е изключено, ако стоката е с нарушена опаковка или нарушени етикети. Задължително условие е стоката да бъде в изряден търговски вид, без да е използвана и без да е нарушена целостта на опаковката. Стоката трябва да отговаря на вида, в който е получена от потребителя, в това число пълния комплект документация (фактура, касова бележка) съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите.При връщане на закупена стока по желание на клиента, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.В случай че клиентът упражни правото си на отказ и върне получената стока, търговецът е длъжен в срок от 30 работни дни, считано от деня, в който получи върнатата стока, да възстанови на клиента платената от последния сума за стоката, без стойността на разноските по доставката. Връщането на сумата на стоката се извършва по посочената от клиента в уведомлението банкова сметка.
Поръчване
След направена поръчка, служител на Монплатин ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката и уточняване на времето и датата на доставката.
Плащане, цени и промоции
Начинът на плащане е чрез наложен платеж.
Актуализиране на информацията за профила
Влезте в профила си, въведете вашия имейл адрес и парола, актуализирайте информацията за профила.